⚒ ​Tid til kvalitet & kvalitet til tiden

Få flere kvadratmeter med en tilbygning til hus

Ønsker du mere plads i boligen, men er du ikke indstillet på at skulle flytte? Så kan en tilbygning til hus være den ideelle løsning. Hos Bygmann Gruppen ApS har vi mere end 25 års erfaring indenfor tømrer/snedker- og murerbranchen, hvorfor vi mestrer langt de fleste opgaver i forbindelse med ombygning og tilbygning til hus.

Vi tilbyder vores ekspertise til både private og erhverv, der ønsker mere plads, i og omkring Frederiksberg, Valby og Nordsjælland.

Vi løser både simple og komplicerede opgaver

Bygmann Gruppen ApS består af flere forskellige byggefirmaer, som blandt andet har det tilfælles, at de er professionelle og har mange års erfaring med ombygning og tilbygning til hus.

Vi kan derfor løse både simple og komplicerede opgaver i forbindelse med en tilbygning til hus. For eksempel kan vi hjælpe med:

  • En ekstra stue
  • En udestue
  • En garage
  • En entre
  • Andre former for tilbygning til hus​

Med en tilbygning til hus – eller ombygning af for eksempel et sommerhus – skaber du et nyt hjem med alt, hvad det indebærer af mere plads, lys osv. Alt sammen uden at flytte! Dét er noget, som er fordelagtigt.

Kunne du tænke dig et tilbud på en tilbygning til hus? Kontakt os

Sidder du med spørgsmål angående vores priser såsom hvad koster en tilbygning til et hus? Eller kunne du tænke dig en uforpligtende snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere plads i hjemmet? Så kontakt os i dag!

Vi ønsker at være en konkurrencedygtig virksomhed, og derfor giver vi altid et fordelagtigt tilbud med en god pris til hver enkelt kunde. Selv om vores priser er lave og konkurrencedygtige, går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

Har du en opgave, vi skal løse for dig i forbindelse med en tilbygning til hus, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så ring til os på telefon 40 42 24 04 eller skriv til vores e-mail mail@bygmann.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bygmann ApS​

CVR: ​38139886

Skaberiet ApS

CVR:​ ​37431990

FIRMA

Bygmann Gruppen ApS

CVR: 31603234

ADRESSE

H. C. Ørstedsvej 50C

1879 Frederiksberg C

KONTAKT

Telefon: 40 42 24 04

E-mail: mail@bygmann.dk