⚒ ​Tid til kvalitet & kvalitet til tiden

Mere livsglæde med ombygning og
​tilbygning til hus

​Tilbygning til hus såsom en ekstra stue, udestue, garage eller entre er den ideelle løsning for dig, som ønsker mere plads, men ikke er indstillet på at flytte.

Med en tilbygning til hus – eller ombygning af et sommerhus – skaber du et nyt hjem med alt, hvad det indebærer af mere plads, lys osv. Uden at flytte! Dét er noget, som giver mere livsglæde.

Vores entreprenørfirma har mere end 25 års erfaring, hvorfor vi mestrer mange slags opgaver i forbindelse med ombygning og tilbygning til hus.

Vi dækker områder i og omkring Frederiksberg, København samt resten af Nordsjælland.

Hvem er vi, og hvad kan vi gøre for dig?

Bygmann Gruppen ApS består af flere forskellige byggefirmaer. Fælles for de tilknyttede firmaer er, at de er professionelle og har mange års erfaring med ombygning og tilbygning til hus.

Derfor kan vi løse simple såvel som mere komplicerede opgaver. Uanset om du mangler hjælp til ombygning af stue eller tilbygning i form af en garage, står vi klar med professionel hjælp.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vi ønsker at være en billig virksomhed, så derfor giver vi altid et godt tilbud til hver kunde. Selv om vores priser er lave, går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

Kontakt os for mere information om tilbygning til hus

Har du en opgave, vi skal løse for dig, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Ring til os på telefon 40 42 24 04 eller skriv til mail@bygmann.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et tilbud og en god pris.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bygmann ApS​

CVR: ​38139886

Skaberiet ApS

CVR:​ ​37431990

FIRMA

Bygmann Gruppen ApS

CVR: 31603234

ADRESSE

H. C. Ørstedsvej 50C

1879 Frederiksberg C

KONTAKT

Telefon: 40 42 24 04

E-mail: mail@bygmann.dk