⚒ ​Tid til kvalitet & kvalitet til tiden

Vi kan udføre en professionel renovering af badeværelse hos dig​

Er tiden ved at være inde til en professionel renovering af badeværelse? Ved Bygmann Gruppen ApS har vi mange års erfaring med større såvel som mindre renoveringer og står derfor klar til at hjælpe dig. Vi holder til på Frederiksberg, men kører også til Valby og resten af Nordsjælland alt efter ønske.

For mange kan det være svært selv at administrere en større eller mindre renovering af badeværelse. Særligt hvis du står i en situation, hvor du hverken kan finde tid, overskud eller de rette kompetencer til at udføre projektet. Derfor bør du ikke holde dig tilbage med at forhøre dig hos os – vi kan uden tvivl hjælpe.

Vi har hjulpet mange kunder med en badeværelsesrenovering gennem tiden. Renovering er en af vores spidskompetencer og et projekt, vi elsker at varetage uanset opgavens omfang. Derfor garanterer vi generelt en høj faglighed og kvalitet, når du hyrer os som din foretrukne entreprenør.

Som virksomhed har vi et motto, der er: ”Tid til kvalitet & kvalitet til tiden”, og så er vi desuden kendetegnet ved have:

  • Mere end 25 års erfaring i faget
  • En høj troværdighed og loyalitet​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Ved Bygmann Gruppen ApS har vi dygtige tømrere og håndværkere ansat, som står klar til at udføre din opgave til en god pris. Prisen på en renovering af badeværelse afhænger af opgavens type og omfang. Vi kan derfor ikke give en endelig pris, før vi har vurderet, om det drejer sig om en lille eller stor renoveringsopgave. Du vil modtage et uforpligtende tilbud, når vi har vurderet opgaven, som du kan takke ja eller nej til.

Vi forsøger så vidt muligt at efterleve vores kunders ønsker om æstetik og pris, hvorfor vi sørger for, at du altid får et fordelagtigt tilbud.

Ring til os allerede i dag

Kan du ikke slippe tanken om et nyt bad eller et helt nyt badeværelse? Så kontakt os allerede i dag. Her kan du stille spørgsmål, få et uforpligtende tilbud eller lave en aftale.

Ring til os på telefon 40 42 24 04, eller send os en e-mail på mail@bygmann.dk.​

Kontakt os​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bygmann ApS​

CVR: ​38139886

Skaberiet ApS

CVR:​ ​37431990

FIRMA

Bygmann Gruppen ApS

CVR: 31603234

ADRESSE

H. C. Ørstedsvej 50C

1879 Frederiksberg C

KONTAKT

Telefon: 40 42 24 04

E-mail: mail@bygmann.dk