⚒ ​Tid til kvalitet & kvalitet til tiden

Få udført en tagrenovering i høj kvalitet

Trænger huset til et nyt tag, eller skal det gamle renoveres? Hos Bygmann Gruppen ApS er vi eksperter i tagrenovering og lægning af nyt tag. Vi har mange års erfaring på området, og vi kan derfor hjælpe med både:

  • Nyt tag
  • Renovering af tag
  • Industritag
  • Reparation af tag

Vi holder til på Frederiksberg, hvorfra vi kører ud til både privat- og erhvervskunder i og omkring Valby og Nordsjælland.

Få en professionel vurdering af dit tag

Vi er en tømrer- og murervirksomhed, der bygger på værdier som troværdighed og arbejdsomhed. Vi sætter en stor ære i at udføre tagarbejde i høj kvalitet, og det gælder, uanset om der er tale om et helt nyt tag eller en mindre tagreparation.

Taget er et af de vigtigste elementer ved enhver ejendom, hvorfor det er enormt vigtigt, at det bliver vedligeholdt. Med tiden kan vind, vejr og alder gøre det utæt, hvilket kan give store skader på resten af bygningen, hvis det ikke opdages og udbedres i tide.​

Vi kommer gerne ud forbi dig for at give en faglig vurdering af dit tag, hvormed vi kan hjælpe med at sikre, at alt er, som det skal være. Vurderer vi, at der er brug for en tagrenovering, en mindre tagreparation eller et helt nyt tag, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på det pågældende arbejde.

Skal vi stå for din tagrenovering? Kontakt os

Ønsker du en vurdering af dit tag, kunne du tænke dig at hyre os til at udføre din tagrenovering, eller vil du vide mere om vores priser? Så kontakt os i dag på telefon 40 42 24 04, eller skriv til vores e-mail mail@bygmann.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

Få et sikkert tag over hovedet!

Skal du have nyt eller renoveret dit gamle tag? Så udfyld nedenstående formular og beskriv opgaven kort. Så vender vi retur med et godt tilbud. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bygmann ApS​

CVR: ​38139886

Skaberiet ApS

CVR:​ ​37431990

FIRMA

Bygmann Gruppen ApS

CVR: 31603234

ADRESSE

H. C. Ørstedsvej 50C

1879 Frederiksberg C

KONTAKT

Telefon: 40 42 24 04

E-mail: mail@bygmann.dk