⚒ ​Tid til kvalitet & kvalitet til tiden

Vores referencer

Walk-In closet

Lev. og opsætning af Walk-In Closet i penthouse lejlighed på Frederiksberg.

Rejsning af råhus og tagkonstruktion i Frederiksværk

Frederiksberg Bygningsrenovering "En del af Bygmann Gruppen" udfører her en medbygger opgave hvor vi står for opstilling af gasbetonelementer og rejsning af tagkonstruktion inkl. undertag og afstandslister. Bygherre står selv for at mont. lægter og tagrender og for at lægge selve tagbelægning på enfamiliehus.

Renovering af lejlighed på Christianshavn

Frederiksberg Bygningsrenovering "En del af Bygmann Gruppen" er specialister i renovering og har på denne opgave total renoveret en lejlighed på Christianshavn. Blev afleveret d.d. til kundens store tilfredshed.

Kvistrenovering i Vedbæk

Frederiksberg Bygningsrenovering ApS "En del af Bygmann Gruppen" udfører alle former for bygningsrenovering og ombygning.​

Walk In og skydedørsskabe

Skaberiet ApS "En del af Bygmann Gruppen" er specialiseret i at specialdesigne indretningsløsninger samt walk in og tager gerne hele ombygninger med i den forbindelse. Se mere på www.skaberiet.net

Rådskade i tagkonstruktion

Bygmann ApS "En del af Bygmann Gruppen" har speciale i udbedring af råd og svampeskader.

Bistrup

Opførelse af nyt hus, type Vikinge Huse. Opgaven blev udført som total enterpeise med alt hvad dette indebærer.

Huset er et træ hus og blev opført på stedet, altså ikke et kassette hus.

Altaner og tagterrasser

Stål altaner i København Ø: Altaner udført som selvbærende stål konstruktion med Ipe hårdttræs gulv og Ipe hårdttræs håndliste. Træ altan i Birkerød: Altan udført som stolpebærende træ konstruktion med planke gulv i trykimprægneret terrassebrædder

Dragør

Opgaven blev udført som fag entreprise, Bygmann havde tømrer entreprisen. Træværk udført i Teak plank skibsparket med gummifuger.

Humlebæk

Opgaven blev udført som fag entreprise, Bygmann havde tømrer entreprisen. Træværk udført i Teak plank skibsparket med gummifuger.

Frederiksværk

Kolding

Tagrenovering udført som medbygger opgave. Bygherre stod selv for materiale lev. samt blikkenslager, el, maler og vvs entreprisen.

Opgaven bestod primært i at nedtage eks. tagværk med undtagelse af eks. spær. Udbedrer råd og svampe angrebet træværk. Opbygning af nye kviste, isolering af tagflader samt opbygning af ny tagkonstruktion med opretning af tagflader, oplægning af undertag, oplægning af afstandslister og lægter samt oplægning af tagsten og ventileret rygning. Etablering af nye skotrender samt tagrender i zink. Udførelse af indv. forskalling, dampspærre samt indv. gipspladebeklædning af tagværk.

Vassingerød

Renovering af eks. bygninger, fungerende som materialelager for Allerød Kommune.

Opgaven blev udført i hovedentreprise med el, vvs og maler som underentreprise og bestod primært i at isolerer facader, gavle og tag samt at beklæde førnævnte med stålplader samt udskiftning af samtlige yderdøre, porte og vinduer. Indv. blev lofter og vægge beklædt med gips og der blev lavet brandsikre hovedskillevægge for opdeling af bygningen.

København Ø

Bygnings-og tagrenovering udført i hovedentreprise og bestod primært af total udskiftning af tagkonstruktionen inkl. opbygning af nye kviste. 

Total facade renovering ved afrensning af facader og efterfølgende ny facadepuds inkl. udskiftning af div. defekte mursten, rep. og/eller udskiftning af buet stik samt ornamentik over vinduer og døre. Alle mur rep. og facadepuds blev udført i jura mørtel. Udskiftning af samtlige vinduer. Total ombygning af tagetagen ved indretning af 2 herskabslejligheder samt delvis ombygning og renovering af underliggende etager.

Blev du inspireret af vores tidligere arbejde?

Beskriv nedenfor hvad du så, og hvad du godt kunne tænke dig. Så finder vi et godt og fordelagtigt tilbud til dig, ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bygmann ApS​

CVR: ​38139886

Skaberiet ApS

CVR:​ ​37431990

FIRMA

Bygmann Gruppen ApS

CVR: 31603234

ADRESSE

H. C. Ørstedsvej 50C

1879 Frederiksberg C

KONTAKT

Telefon: 40 42 24 04

E-mail: mail@bygmann.dk